MENU

Raluca + Mircea – Hadar Chalet

​Ca tot mereu vorbim de povesti de la nunta, de oameni pe care ii intalnim si momente care ne inspira si din care invatam atat de multe, as indrazni sa ridic o intrebare: Care e povestea voastra preferata? A mea sigur incepe cu: A fost odata, un baiat si-o fata… In povestea de azi: A fost odata o nunta in muntii Buzaului, la Hadar Chalet, locatie de poveste, unde am fost intampinati de o Oana Cosanzeana, ca face minuni in locul acela. In rolurile principale, evident, Raluca si Mircea. Personaje adjuvante de mare incredere, Adriana si Alexandra, Creatoarele de Nunti. Nuntasii, oameni care chiar contau pentru Raluca si Mircea, cei mai apropiati de sufletul lor. Toate acestea au fost ingredientele perfecte pentru o poveste care a tinut 3 zile si doua nopti. Doua nopti intense, in care s-au distrat si au sarbatorit ca s-au intalnit, ca stelele le-au suras si ca Aperolul Spritz se gaseste si la altitudini inalte in tara noastra!

V-am spus ca ne inspira mult locurile frumoase? Ei bine, locatia asta de poveste in care ne-au invitat Raluca si Mircea ne-a uimit prin simplitatea si eleganta de care dadea dovada. Ne-am simtit minunat alaturi de ei, ne-am incarcat cu energie si ne-am lasat telefoanele deoparte, pentru ca in creierii muntilor nu e asa de mult semnal GSM. Chiar ne-am relaxat la munca si ne-am distrat si noi alaturi de ei.

Pot spune cu mana pe inima ca am vazut ce inseamna un eveniment relaxat, ca am vazut cum arata oamenii care se simt bine in pielea lor si care stiu sa se bucure unul de celalalt. Este minunat sa poti pleca de acasa cu toti cei dragi si chiar sa ai timp sa te bucuri de ei si lucrul asta s-a vazut in atmosfera celor 3 zile.
Dragilor, ati fost minunati – in special pentru faptul ca stiti sa va traiti viata si pentru ca nu va e frica sa va aratati bucuria, iubirea, vulnerabilitatile – in fond, asta ne face sa fim oameni.

Noi abia asteptam sa ajungem luna viitoare din nou la Hadar Chalet, sa vedem cum arata povestile de toamna.

Va pupam cu mare drag!
Andra and Mihnea

We want our viewers to dream, to be creative, we want to take them to new peaks of their feelings. We try to give them a whole experience. When we are in the story, we live it with all our senses. We hear it, we feel it, we smell it. It’s a whole much more than just images for us. You cannot save it all like this, but we can put a soundtrack on it, and share that vibe that we’ve got.

CLOSE